Sep
07
2014Κώστας Αθηνά – Kostas Athina
Είναι πανέμορφοι ,έχουν τα μεγαλύτερα χαμόγελα ,τεράστιο κέφι , τους αγαπώ και πάνω από όλα είναι φίλοι μου!!!
Ένας διασκεδαστικότατος γάμος στην Αθήνα με ένα ζευγάρι που ότι κι αν πω για αυτό είναι λίγο…
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου που μια τόσο καλή συνάδελφος με εμπιστεύτηκε σε μια τόσο μοναδική της στιγμή,
Κωστής.







































Τονια Αγουριδα
Ήταν ο ωραιότερος γάμος που έχω δει !!!! Τα παιδιά έδειχναν το πόσο ερωτευμένα ήταν και πραγματικά το χάρηκα πολυ … Ειναι ενα πολυ όμορφο ζευγάρι στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή .. Τους ευχομαι Σ αυτό το κοινό ταξίδι να ειναι πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι όπως ειναι τώρα… ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
KAROLOS
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες… αν με τράβαγα μια selfie, ήμουν σε κολλημένη φάση ΟΥΑΟΥ!!!! Είναι μήπως επειδή αγαπάω πολύ τους νιόπαντρους? Είναι επειδή πάω με τα 1001 τον φωτογράφο, που τραβάει απίστευτες φώτο από τα 0 αλλά και από τα 198 cm. ?
Μήπως είναι επειδή πέρασα τέλεια στο γάμο τους? Μάλλον είναι όλα αυτά και δεν έχω παρά να πω για μια ακόμα φορά σε όλους ΟΥΑΟΥ! Κώστα και Αθηνά να ζήσετε, απ’ τα βάθη της καρδιάς μου! Κωστή, απλά speechless !!!